Corecția pleoapelor oferă multor persoane o soluție pentru a repara pielea căzută, dar teama de operație poate fi descurajantă. Datorită tratamentelor avansate PlasmAge, cei care se tem de intervenția chirurgicală nu mai trebuie să renunțe la pleoapele estetice. Tehnica non-invazivă utilizează plasma ionizată cu gaz pentru a ajuta pielea să se regenereze și este ideală pentru o serie de alte afecțiuni, pe lângă corecția pleoapelor.

Procedura non-chirurgicală implică un disconfort minim, iar orice durere este atenuată de o cremă anestezică aplicată pe piele. După o jumătate de oră, pielea este dezinfectată și dispozitivul PlasmAge este utilizat pentru a vaporiza excesul de țesut cutanat. Rezultatul se poate vede imediat,  dar devine final abia la 6-8 săptămâni. În cazul unor pleoape căzute mai grav, pot fi necesare tratamente repetate, de până la 2-3 ori - de obicei la cel puțin 8 săptămâni după primul tratament. PlasmAge este potrivit pentru corecția pleoapei superioare fără incizie. Este, de asemenea, un tratament excelent pentru căderea pleoapelor inferioare, excesul de țesut cutanat și ridurile fine. Îmbunătățește ușor starea pungilor de sub ochi și reduce picioarele de corb.

În ceea ce privește recuperarea, tratamentul PlasmAge poate provoca umflături și roșeață, dar aceste simptome vor dispărea de la sine în câteva zile. Este posibil să aveți cruste timp de o săptămână sau două după procedură (cruste care vor cădea singure, nu trebuie îndepărtate). 

Este important să evitați expunerea la soare timp de 8 săptămâni.

  • cicatrici de acnee
  • reducerea generală a ridurilor și întinerirea pielii
  • eliminarea cicatricilor hipertrofice
  • vergeturi
  • eliminarea pistruilor și a petelor pigmentare
  • pentru xantelasmă (depozite de grăsime gălbuie pe pleoape)
  • îndepărtarea fibroamelor, a creșterilor cutanate