A hely, ahol összhangba kerül a test és a lélek szépsége.

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Fazakas Medical Beauty az első esztétikai és bőrgyógyászati magánklinika Sepsiszentgyörgyön, amely orvosi és esztétikai kezelések széles skáláját kínálja.  Célunk és hosszú távú elképzelésünk az volt, hogy segítséget nyújtsunk mindazok számára, akik nem elégedettek külsejükkel. Az általunk nyújtott magas színvonalú felszereltséggel, szakembereink szaktudása és készsége által ismét mosolyt és önbizalmat tudunk adni pácienseink számára. Klinikánk mind belső kialakítását, mind a felszereltségét tekintve maximálisan kiszolgálja a páciensek igényeit.

Klinikánk

Klinikánkat az igényes belső tér, finom vonalak, elegancia jellemzi, hogy a szépülés pozitív, gyógyulás kellemes hangulatban történjen.

Történetünk

Maximalizmus. Ez hajtotta a FDC alapítóját, az igen fiatal és energikus Dr. Fazakas Szabolcsot a tanulmányai elvégzésekor is, valamint a klinika megálmodásakor is. Célunk: “Mindenből a legjobbat!”, mert a minőségi munkakörülmények és a felhasznált primér anyagok  megkönnyítik a szakorvosok munkáját, és a lehető legjobb eredményt biztosítják.