MI AZ A PLASMAGE?

A Plasmage egy nem-invazív mikrosebészeti eszköz, amely a legújabb plazmatechnológia (az anyag negyedik állapota, mely ionizált gázokból áll) felhasználásával működik. A készülék egy speciális generátor segítségével olyan mikro-áramot hoz létre, amely egy bizonyos testrészében rendkívül szelektív és nagy energiasűrűségű hőmérséklet-emelkedéssel járó kontrollált szövet párolgást eredményez, amely a bőr mélyebb szövetét nem károsítja. A felépülés után így nem maradnak vissza hegek.

Az elismert olasz Brera cégtől származik a forradalmi frakcionált plazmával működő Plasmage készülék, melynek köszönhetően számos probléma ma már könnyedén orvosolható.

 

 

A PLASMAGE KÉSZÜLÉK:

A plazmát számos bőrproblémára, valamint az arc különböző területeinek megfiatalítására használják, biztonságosan használható minden bőrtípusra. 6 különböző teljesítményszintet és 6 különböző frekvenciát tartalmaz, amellyel tetszőleges egyénre szabott kezelést végezhetünk.

A Plasmage készülék komparatív előnye, hogy a pontossága miatt pontosan azokon a területeken is működik, ahol más eszközök, például a lézerek vagy a rádiófrekvenciák nehezen használhatók (pl: szemhéjplasztika vágás nélkül).  A plazmabura a frakcionált plazma elvének megfelelően működik, rendkívül pontos.

A gép működésének alapelve a negyedik halmazállapot, a plazma. A készülék egy sor kis pontot hoz létre a bőrön, amelyek azonnali reakciót váltanak ki – a szövetet meghúzzák, felemelik, és megújítják. A levegőből ionizáló gázok keletkeznek, és kis elektromos ívet hoznak létre. A Plasmage kezelés tulajdonképpen egy “kis villámcsapás”, amely olyan gyorsan felmelegíti a szövetet, hogy nincs ideje “elégni”, a szövet egyszerűen elpárolog.

A plazmatechnológia segítségével számos bőrprobléma kezelhető. Az esztétikai beavatkozások mellett, mint szemhéjplasztika, ránctalanítás, bőrmegújítás, a jóindulatú bőrnövedékek is eltávolíthatóak.

A megereszkedett szemhéj műtét nélküli, gyors és hatékony kezelésére szolgál a Plasmage készülék. Az idő előrehaladtával a bőr rugalmassága csökken, a kor és a gravitáció következményeképpen a pácienseknél megereszkedik a felső szemhéj bőre. Ez kezdetben esztétikai problémaként jelentkezhet (sminkelést is nehezebbé teszi), de a későbbiekben akár látási problémákhoz is vezethet. Az alsó szemhéj fölösleges bőrének nem sebészeti eltávolítására is tökéletes ez a kezelés.

 

 

Dermapen 4: a bőr történetét átíró kezelés 

A Dermapen olyan orvosi készülék, amely apró vékony tűk segítségével képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, ahová így különféle anyagok juttathatóak be, amelyek a páciens problémájától függően, sokkal hatékonyabban fejtik ki hatásukat, mint például egy bőrfelszínre felvitt anyag, legyen szó egy arcfiatalítási kezelésről (amely során különböző vitaminkoktélokat használunk), vagy egy aknés bőr textúrájának javításáról (ahol erre a patológiára specifikus szérumokat viszünk be a bőr alá). 

Az engedélyezett szolgáltatók több, mint 2 millió kezelést végeznek világszerte ezzel a készülékkel. Több mint 56 ország 7000 klinikája használja. A Dermapen több díjat nyert, és mára az egyik legmegbízhatóbb név az orvosi esztétikai iparban. Minden más rendszer csak részben másolja a Dermapen nevű szabadalmaztatott innováció egyedülálló műszaki jellemzőit.

 

Milyen problémákra nyújt megoldást?

Apró vonalak, ráncok, hegek, bőrfeszesség csökkenése, felszínes érrajzolatok, pigmentált foltok, nap által okozott bőrelváltozások, striák, kitágult pórusok, akné, rosacea, hiperpigmentációk, és ez csak néhány példa.

 Dermapen kezelés

A Dermapen 4 az évtized áttörése, amely a legfejlettebb mikrotű-kezelési technológiát használja a bőr szúrására. A Dermapen 4 csúszik a szöveten (mezoterápia), millió finom csatornát hozva létre, akár 104% -kal gyorsabban, mint más mikrotű eszközök. Ezek a csatornák a tápanyagok akár 80% -át is képesek szállítani. A kezelést követően testünk természetes helyreállítási folyamatot indít el. A Dermapen 4 kezelés során a mezoterápia fokozott kollagén és elasztin termelést eredményez, amely a kezelt területtől függetlenül megújítja és helyreállítja a bőrt. A Dermapen 4 sikeresen alkalmazható nehezen elérhető területeken, például a szem körül, a szemhéjon, az ajkakon, az orrban, a fül lebenyében, a nyakban és a dekoltázsban. Nagyobb területek, például a has és a lábak számára is használható striák kezelésére.

A Dermapen 4 mezoterápiás kezelések gyorsabbak, biztonságosabbak és optimális eredményeket hoznak.

A Dermapen 4 egyedi paraméterei:

16 darab 33-as, rozsdamentes orvosi acélból készült, gamma-sterilizált tűből álló automatizált rendszer. Akár 120 rezgés/mp-ig oszcillál, másodpercenként 1920 csatornát ér el, ami 104%-kal több, mint a piacon kapható többi mikrotűs készülékekben. A bőrön négyzetcentiméterenként több mint 250 mikrocsatornát képez, ami kiváló bőráteresztő képességet jelent a hiper-koncentrált hatóanyagokat tartalmazó szérumok "felszívásához".

A Dermapen kezelés során nagyon-nagyon szigorú protokollt alkalmaznak! A kezelés során az eszközt egy eldobható hüvelybe helyezik, ezzel megakadályozzák a folyadékok előcsurgását az eszközre és a páciens esetleges szennyeződését. 

A legtöbb más mikrotű-rendszerben fennáll a karcolás veszélye, sőt a bőrfelületen való csúszás során akár mikroszakadások is keletkezhetnek. Ez az új Dermapen készülék esetében nem áll fenn.

A Dermapen 4 az egyetlen olyan gép, ahol a mélység a kezelés során digitális vezérléssel, nagy pontossággal, mindössze 0,1 mm-es beosztással változtatható. Más eszközökkel ez vagy nem lehetséges, vagy csak mechanikusan történik, a kezelést megszakítják, és vagy a tűpatront cserélik, vagy mechanikusan más mélységet állítanak be.

Végül, de nem utolsósorban, a Dermapen 4 akár 3 mm mélységig is képes hatolni, ami sokkal jobb eredményeket jelent a hegek (pattanások, műtétek, égési sérülések) kezelésében.

Hogyan néz ki a bőr a DERMAPEN után? 

Közvetlenül a kezelés után a bőr kipirosodott, lehetnek még kisebb jelei mikrovérzésnek, ami teljesen normális és nagyon hasznos. 10-15 nap múlva jelentkezik a várva várt WOW hatás, amikor az újonnan képződött kollagén teljesen megváltoztatja a bőrt! 

A kezelés napján az arc meleg lehet, esetleg enyhén száraz. Az ajánlott szérumok használata nem kötelező, viszont vannak olyan speciális formulák, amelyek sokat segítenek a gyógyulásban. 

A bőr típusától függően a bőrpír 2-5 napig is fennállhat. Körülbelül 3 nap múlva hámlás kezdődhet, amely fokozatosan elmúlik, és helyet ad az új bőrnek, amely láthatóan megfiatalodott és ragyog.