Augmentarea buzelor

Pentru augmentarea buzelor, ridicarea conturului buzelor, cea mai frecvent utilizată substanță este acidul hialuronic. Buzele tuturor se subțiază după o anumită vârstă. O umplere a buzelor nu înseamnă neapărat o gură de pește pisică, totul se poate face într-un mod abia vizibil, în limitele bunului gust, dar realizând totuși o schimbare semnificativă. O buză ușor mai voluminoasă poate fi mai frumoasă, iar după o anumită vârstă, un contur sau un volum al buzelor bine refăcut are un efect de rejuvenare. De asemenea, poate fi corectată așa-numita încrețitură Marionette din linia buzelor. Acest rid tinde să se adâncească brusc în timp, în parte din cauza mișcării mimice și în parte din cauza lăsării țesutului conjunctiv și în special a obrajilor. Dacă această zonă se umple, buzele pot fi făcute să zâmbească din nou.

Philtrumul este alcătuit din cele două linii care leagă buza superioară de nas. Prin umplerea acestei linii duble, putem da buzei superioare o formă și o curbură mai frumoasă, făcând-o mai senzuală. Acest efect poate fi îmbunătățit și mai mult prin umplerea arcului lui Cupidon dintre philtrum.

Efecte secundare: este de așteptat o umflătură a buzelor după tratament, care poate fi redusă semnificativ prin aplicarea de gheață. Consumul unei cantități mai mici de lichide timp de 24 de ore după tratament poate ajuta la reducerea umflăturii edematoase.

Pliurile nazale, umplerea pliurilor bărbiei

Materialele de umplere sunt foarte des folosite pentru a elimina ridurile nasolabiale, probabil unul dintre primele și cele mai supărătoare riduri pentru mulți oameni, și pentru a trata ridurile de la nivelul bărbiei.

Hidratare profundă cu acid hialuronic

Tratamentul de hidratare profundă Juvederm Volite este conceput pentru a restabili pielea care și-a pierdut elasticitatea, hidratarea și netezimea. Pe măsură ce îmbătrânim, conținutul de acid hialuronic al pielii scade, iar acesta este un carbohidrat natural cu greutate moleculară mare, prezent în toate țesuturile, care leagă eficient apa pentru a asigura hidratarea. Tratamentul Juvederm Volite furnizează acid hialuronic reticulat în dermă, redând o netezime catifelată pielii lăsate și uscate.

Tratamentul Juvederm Volite se realizează cu un ac subțire. Acidul hialuronic este injectat în dermă în mai multe puncte  pe suprafața care urmează să fie tratată, la o distanță de aproximativ 0,5 cm între ele. Durerea este minimizată prin aplicarea prealabilă a unei creme de lidocaină, adică tratamentul se efectuează sub anestezie. Rezultatele procedurii sunt extrem de spectaculoase, iar efectele sunt de lungă durată, de aproximativ 9 luni. Pielea devine proaspătă, cu un tonus și o fermitate îmbunătățite datorită stimulării colagenului.