Terapia Dracula (cunoscută și sub numele de PRP) extrage ingredientele active, de exemplu factorii de creștere (proteine, enzime) din sângele pacientului, din trombocite, și apoi injectează această plasmă bogată în agenți activi înapoi în piele pentru a susține regenerarea celulară și stimularea colagenului.  Ca urmare, pielea devine suplă și elastică, iar picioarele de cioară se estompează. Deoarece tratamentul este complet sigur și delicat, poate fi efectuat la orice vârstă, indiferent de sex, și poate fi utilizat împreună cu alte proceduri.

 

Terapia PRP este excelentă pentru întinerirea feței, reducerea cearcănelor de sub ochi, tratarea pielii de pe gât și decolteu, întinerirea dosului ridat al mâinilor, tratarea rozaceei și chiar a căderii părului. Tratamentul îmbunătățește pungile și cearcănele de sub ochi fără a modifica conturul natural al ochilor.

Efectul se vede treptat, efectul real unui singur tratament se poate vedea după 2-3 luni. Depinde de problemă câte tratamente se recomandă. Un tratament la fiecare 4 săptămâni este suficient pentru aproximativ 4 luni, apoi unul sau două tratamente de întreținere pe an sunt de obicei suficiente pentru pielea mai matură.