Ajakfeltöltés

Ajaktöltésre, az ajakkontúr kiemelés a leggyakrabban használt anyag a hyaluronsav. Bizonyos kortól mindenkinek vékonyodik az ajka.  Egy ajaktöltés nem feltétlen jelent harcsaszájat, mindent lehet alig láthatóan, a jó ízlés határain belül, de mégis érdemi változást elérve. Egy picit dúsabb ajak lehet szebb és egy kor felett pedig kifejezetten fiatalít a szépen visszaadott ajakkontúr vagy volumen.

Az ajakzugban lévő, úgynevezett Marionett redő is korrigálható. Ez a ránc idővel általában erőteljesen elmélyül, részben a mimikai mozgás, részben pedig a kötőszövet és főleg az orcák megereszkedése miatt. Ha ezt a területet feltöltjük, akkor az ajkak ismét mosolygássa válnak.

A philtrum, a felső ajkat az orral összekötő két vonal. Ezt a dupla vonalat megtöltve a felső ajaknak szebb formát és ívet adunk és ezzel érzékibbé tehetjük. A philtrum közé eső ún Cupido ív feltöltésével ez a hatás tovább fokozható.

Mellékhatások: A kezelést követően az ajak duzzanatára kell számítani, mely jegeléssel jelentősen csökkenthető. A kezelést követő 24 órában kicsit kevesebb folyadék fogyasztása is segítheti az ödémás duzzanat visszahúzódását.

Nasolabialis redő, áll ráncainak a feltöltése

A töltőanyagokat nagyon gyakran alkalmazzuk a nasolabialis redő eltüntetésére, ez sokaknál talán elsőként jelentkező és legzavaróbb ráncaink egyike és az áll ráncainak kezelésére.

Mélyhidratálás hialuronsavval

A Juvederm Volite mélyhidratáló kezelés célja, hogy a rugalmasságát, hidratáltságát és simaságát vesztett bőr visszanyerje korábbi minőségét. Az életkor előrehaladtával csökken a bőr hialuronsav-tartalma, márpedig ez az a természetes, minden szövetben jelen lévő nagy molekulájú szénhidrát, ami hatékonyan köti meg a vizet, így biztosítva a hidratáltságot. A Juvederm Volite kezelés során keresztkötött hialuronsavat juttatunk az irharétegbe, aminek köszönhetően a petyhüdt, száraz bőr ismét bársonyosan simává válik.

A Juvederm Volite kezelést vékony injekciós tű segítségével végezzük. A kezelendő felületen számos pontban – egymástól körülbelül 0,5 centiméter távolságnyira – hialuronsavat juttatunk az irharétegbe. A fájdalmat egy lidokainos krém előzetes alkalmazásával minimalizáljuk, vagyis a kezelés érzéstelenítés mellett történik. Az eljárás rendkívül látványos eredményt hoz, ráadásul hosszan, nagyjából 9 hónapon át fejti ki hatását. A bőr üdévé válik, a kollagén stimulációnak köszönhetően javul a tónusa, feszessége.

Arccsont területének megemelésére, ráncfeltöltés kanülös eljárással: A kanülös eljárással való kezelés  nem okoz hematomát, ödémát, teljesen biztonságos, az anatómiai képleteket, ereket nem traumatizálja. Nagyobb területek tölthetők vele, volument ad pl. nagymértékű fogyás után, öregedés esetén az arc zsírhiányos, beesett területeinek.